Bos met wandelpad en zon door bomen

“kom weer in je kracht te staan door resultaatgerichte wandelcoaching.”

Waarom wandelen goed is voor de gezondheid

Waarom wandelen?

Wandelen in de natuur heeft een positieve invloed op je algehele gezondheid. Verschillende wetenschappelijke onderzoeken hebben dit uitgewezen. Zo geeft wandelen in de natuur je rust, helderheid in je hoofd en het laat je stilstaan in het moment.

Het positieve effect van een groene, natuurlijke omgeving is groot. Naast rust versterkt een natuurrijke omgeving jouw zelfvertrouwen. Wandelen geeft nieuwe energie en je krijgt nieuwe, verfrissende inzichten. Dit maakt het een prachtig vertrekpunt voor mij als wandelcoach om met jouw coachvraag aan de slag te gaan.

Ontdek het aanbod

Wandelen in de natuur is een prachtig vertrekpunt voor mij als wandelcoach om met jouw coachvraag aan de slag te gaan. Verschillende wetenschappelijke onderzoeken hebben uitgewezen dat wandelen in de natuur een positieve invloed op je algehele gezondheid heeft. Zo geeft wandelen in de natuur je rust, helderheid in je hoofd, en het laat je stilstaan in het moment.  
Wandelcoaching voor singels
COACHING VOOR
SINGleS
Teambuilding Wandelcoaching werknemers handen die samenwerken
COACHING VOOR
WERKNEMERS
COACHING
& single events
Zullen we Kennismaken Irmgard bij zandweg

In de buitenlucht

De coaching vindt altijd wandelend plaats in de buitenlucht, ongeacht het weer ;) De wandelingen duren 1,5 uur per coachsessie, meestal in het Kralingse Bos (Rotterdam). Op verzoek kan het ook op andere locaties.

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we de coachvraag en welk pakket daar het beste bij past. Dit gesprek kan al wandelend, maar het kennismakingsgesprek kan ook telefonisch of digitaal. Vervolgens start jouw wandelcoachtraject. Elke wandeling is resultaatgericht, omdat je bij aanvang aangeeft wat de wandelsessie je gaat opleveren.

Opbouw van een wandeling

  • We starten elke wandelsessie met een basiswandeling. Die helpt je bij jezelf te komen: stap uit je hoofd en neem je omgeving bewust waar.
  • Daarna gaan we al wandelend met jouw coachvraag aan de slag. Per keer doe je een passende oefening die jou verder helpt om inzicht in jezelf te krijgen. 
Jouw kracht, Jouw natuur. Aan de slag met jezelf.
ZULLEN WE KENNISMAKEN?

Wanneer mijn verhaal jou aanspreekt, je herkenning ervaart of een vertrouwd gevoel, dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

Ervaringen

Met wandelcoaching by Irmgard ben je op een ontdekkingsreis in de natuur. Je ontdekt de schoonheid van de natuur, maar ook de schoonheid binnen in jou. Connecting with nature while connecting within.

Zenaida

"Ik was wel nieuwsgierig geworden naar deze vorm van coaching. Tijdens onze wandeling stormde en regende het, eerlijk gezegd genoot ik ervan. Het geluid van de wind in de bomen, het woeste water van de Kralingse Plas. Heerlijk!  En ook de gesprekken tijdens de wandeling deden me goed. Het was fijn om mijn hart te delen over single zijn. Irmgard luisterde, dacht mee en hielp me echt verder. Al wandelend bad ze voor me en ze kreeg een beeld dat duidelijk maakte wat God wilde doen. Mocht je op zoek zijn naar een coach, of je nu single bent of niet, dan raad ik zeker Irmgard aan!” 

Sanne

Ze stemde de oefeningen af op mij op het moment. Niet een vooraf bedacht iets maar een naar het moment aangepast plan. Ze luisterde goed en vatte goed samen wat ik zei. Ook de rust die ze nam, de pauzes of het even stilstaan op een mooie plek. Dat ervaarde ik als erg prettig!

Jamy