Wandelcoaching singles - Ze straalt kracht en schoonheid uit

“Ze straalt kracht en schoonheid uit en geniet van elke nieuwe dag.”

Wandelcoaching voor singels

Wandelcoaching voor single vrouwen

Ik geloof dat de schoonheid en kracht van elke single vrouw in haar eigenheid en waardigheid zit. Op het moment dat jij beseft en weet dat je waardevol, kostbaar en geliefd bent, straal je dat uit. En dat is aantrekkelijk!

Het seizoen in je leven waarin je single bent, kan spannend zijn, maar ook erg mooi. Het vergt moed, kost tijd en investering in jezelf. Vraag jij je af wat er anders kan in je leven, naar jezelf en naar je relaties? Dan kan wandelcoaching voor jou een verfrissende en inspirerende manier zijn om daarachter te komen. Ontdek de mogelijkheden die ByIrmgard je kan bieden en start jouw unieke ontdekkingsreis.

Ik wil stralen met springende vrouw in grasveld

Ik wil stralen!

Alhoewel single zijn universele vragen, wensen, behoeften en verlangens kent, heb ik gemerkt dat de vragen, behoeften en wensen die christelijke single vrouwen hebben verschillen. De afwegingen en keuzes die zij moeten maken zijn anders. Er is moed nodig om tevoorschijn te komen en te laten zien wie je bent. In die kwetsbaarheid kun je best wel eens een steuntje in de rug gebruiken. Want in deze fase kun je je soms eenzaam, onbegrepen, ongeduldig of onzeker voelen.

Veel single vrouwen zijn op zoek naar sleutels: Hoe? Hoe wacht je geduldig? Hoe pak je het aan? Hoe benader je iemand?

Tijdens onze wandeling laat ik me leiden door jouw verhaal en hoe jij in het leven staat. Ik kan voor jou de persoon zijn die naast je staat in deze fase van je leven. Ik help je je eigen kracht en waarde te zien, je eigenheid te accepteren en van daaruit klaar te staan voor het mooie en positieve dat de toekomst brengen mag. Een toekomst waarbij jij klaar bent om vanuit jouw kracht en schoonheid een relatie aan te gaan. Wie weet ontmoet jij eerder dan verwacht jouw levenspartner.

Kennismaken met ByIrmgard om de mogelijkheden te ontdekken
ZULLEN WE KENNISMAKEN?

Wanneer mijn verhaal jou aanspreekt, je ervaart herkenning of een vertrouwd gevoel, dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

Single Struggle

Als single ben je het soms ook gewoon zat om alleen te zijn, om te moeten wachten tot je die ene, ‘mr. Right for you’ ontmoet. Je leven is on hold: je stelt keuzes uit omdat je wacht en gelooft dat je binnenkort je levenspartner gaat ontmoeten. Alleen wanneer?

Het kan ook zijn dat je niet zo lang wacht, maar dat je in het verleden gekwetst en teleurgesteld bent en dat je dat absoluut niet meer wilt. Wanneer een interessante man voor je neus staat, overvalt de onzekerheid je. Je weet niet goed hoe je je openstelt voor een nieuwe relatie. Of je bent bang om dezelfde keuzes te maken, keuzes die niet bij je passen of die over je grenzen gaan. Jij denkt: ‘Help! Ik wil het anders!’ Nou, ik help je graag!

Pakketten

Ik bied coaching aan in verschillende pakketten, namelijk 3 – 5 – 7 wandelsessies. Je keuze in het aantal wandelsessies bepaalt het resultaat en de diepte van jouw proces. Met 3 wandelsessies hebben we korter de tijd om jouw proces te zien ontwikkelen. Bij 7 wandelsessies (of meer) heb jij de tijd om een diepe ontwikkeling door te maken.

Gaandeweg het wandelcoachtraject vind je antwoorden en nieuwe inzichten die laten zien waar jij staat. Jij geeft aan wanneer je tevreden bent met de resultaten en de eindopbrengst van de sessies. Wanneer jij een vervolgtraject prettig vindt, kan dit altijd in overleg gepland worden.

light

€ 329,-

 • Kennismakingsgesprek [gratis]
 • 3 wandelsessies à 1,5 uur
 • Na 4 weken – een hoe is ‘t contactmoment
medium

€ 549,-

Meest gekozen

 • Kennismakingsgesprek [gratis]
 • 5 wandelsessies à 1,5 uur
 • Test 5 Liefdestalen
 • Na 4 weken – ’n hoe is ’t – contactmoment
TOP

€ 749,-

 • Kennismakingsgesprek [gratis]
 • 7 wandelsessies à 1,5 uur
 • Fotocompilatie
 • Test 5 Liefdestalen
 • Na 4 weken –’n hoe is ‘t – wandeling
Foto paddenstoel tijdens wandeling in de natuur

Voorbeeld uit de natuur

Het doel van resultaatgerichte wandelcoaching is dat jij weer in je kracht komt te staan. Tijdens een wandeling in de winter zag ik eens een kale boom, volledig gesnoeid en zonder blad. Deze boom was nu kaal, maar in de zomer zou hij weer levendig en stralend groen zijn. Het was echter precies het tegenovergestelde van wat ik op dat moment zag. Aan de buitenkant kon ik niet de levenskracht van de boom zien, maar de kracht en schoonheid zat er wel degelijk in.

Dit besef sluit aan bij wat ik doe met wandelcoaching. Het kan zijn dat je je in een seizoen van kaalheid en dorheid bevindt, je loopt op de een of andere manier vast in je leven. Aan de buitenkant lijkt er niet veel leven te zijn, maar in jou liggen kracht en schoonheid verborgen. En die mogen weer tevoorschijn komen!

Tijdens het wandelen bied ik jou een actief luisterend oor. Ik stel de vragen die je helpen om jouw winterseizoen, jouw proces, door te komen, zodat je uiteindelijk kunt stralen in je zomerseizoen.

Ervaringen

Met wandelcoaching by Irmgard ben je op een ontdekkingsreis in de natuur. Je ontdekt de schoonheid van de natuur, maar ook de schoonheid binnen in jou. Connecting with nature while connecting within.

Zenaida

"Ik was wel nieuwsgierig geworden naar deze vorm van coaching. Tijdens onze wandeling stormde en regende het, eerlijk gezegd genoot ik ervan. Het geluid van de wind in de bomen, het woeste water van de Kralingse Plas. Heerlijk!  En ook de gesprekken tijdens de wandeling deden me goed. Het was fijn om mijn hart te delen over single zijn. Irmgard luisterde, dacht mee en hielp me echt verder. Al wandelend bad ze voor me en ze kreeg een beeld dat duidelijk maakte wat God wilde doen. Mocht je op zoek zijn naar een coach, of je nu single bent of niet, dan raad ik zeker Irmgard aan!” 

Sanne

Ze stemde de oefeningen af op mij op het moment. Niet een vooraf bedacht iets maar een naar het moment aangepast plan. Ze luisterde goed en vatte goed samen wat ik zei. Ook de rust die ze nam, de pauzes of het even stilstaan op een mooie plek. Dat ervaarde ik als erg prettig!

Jamy

Waarom als single kiezen voor wandelcoaching?

Laatste nieuws ontvangen?