“Elk mens heeft de behoefte om gezien en gewaardeerd te worden.”

Over mij

Hoi, ik ben Irmgard. Van jongs af aan luister ik altijd al graag naar de verhalen van mensen, echte verhalen. Iedereen komt ergens vandaan of maakt gaandeweg het leven dingen mee. Mijn werk als gecertificeerd wandelcoach geeft mij daarom elke keer weer vreugde. Ik ben iemand die enorm geniet van quality time, verbinding en echtheid zijn waarden die heel belangrijk voor me zijn. Daarnaast houd ik ervan als ik een ander kan helpen om zelf in beweging te komen.

Mijn passie is dus mensen, maar ook de natuur heeft mijn hart. Ik heb gemerkt wat voor impact wandelen in de natuur op mij en andere mensen heeft. Je komt echt tot rust, dat is zo bijzonder. En tijdens het wandelen praat je makkelijker en ga je makkelijker de diepte in.

Volg mij ook op Instagram @byirmgard

Handtekening Irmgard introductie homepagina
Levenswandel - Liefde voor god

Levenswandel

In mijn dagelijks leven wandel ik in geloof. Ik lees graag in de bijbel. Het inspireert mij. Het geeft mij inzicht en is voor mij een onuitputtelijke bron van wijsheid. Ik deel graag wat mij inspireert met anderen.

In de coaching ben ik geïnteresseerd in jouw levenswandel en jouw verhaal. Ook wanneer je niet of anders gelooft. In mijn werk help ik je graag om in je kracht te komen, om vanuit rust in je bestemming te gaan wandelen. Die rust is er namelijk niet altijd. Ik heb hier zelf ook ervaring mee.

Ik had moeite om me te binden. Ik wilde altijd daar zijn, niet hier: een rusteloos gevoel.

Pas toen ik de rust en vrede vond in mezelf en in mijn omgeving, ontdekte ik wat mijn bestemming was. En nu ‘wandel’ ik daar al een tijdlang in. Ik help jou graag om ook vanuit rust te ontdekken wat jouw kracht is.

Suriname brug rood - Surinaamse achtergrond Irmgard

Mijn achtergrond

In 1974 werd ik geboren in Suriname, vanaf mijn tweede jaar ben ik in Nederland opgegroeid. Het opgroeien in twee culturen was altijd schakelen. Dat ging automatisch, maar het was niet altijd makkelijk: soms gaf het strijd. Uiteindelijk heeft dit mijn persoonlijkheid enorm verrijkt.

Mijn verhaal kreeg een draai op het moment dat ik op zoek ging naar het antwoord op mijn levensvraag: ‘Wat is de essentie van mijn bestaan?’ Ondanks dat ik met het christelijk geloof ben opgevoed, had ik daar ook zo mijn eigen mening over. Tijdens mijn zoektocht kwam ik uit bij de Bijbel, God en Jezus. Vanaf dat moment draaide mijn levensverhaal vrij radicaal om. De pijnlijke momenten uit mijn jeugd veranderden van schaamte, stil verdriet en uitzichtloosheid, in vrijheid, vreugde en hoop. God is goed!

Kennismaken met ByIrmgard om de mogelijkheden te ontdekken
ZULLEN WE KENNISMAKEN?

Wanneer mijn verhaal jou aanspreekt, je ervaart herkenning of een vertrouwd gevoel, dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

Somebody in Nobody's land in natuurlandschap

Somebody in nobody’s land 

In mijn werk help ik je graag om in je kracht te komen, om vanuit rust in je bestemming te gaan wandelen. Die rust is er namelijk niet altijd. Ik heb hier zelf ook ervaring mee. Meerdere keren in mijn leven heb ik me een ‘somebody in nobody’s land‘ gevoeld. Ik had moeite om me te binden. Ik wilde altijd daar zijn, niet hier: Een rusteloos gevoel.

Het was mijn verlangen om eindelijk op die plek te komen, waarvan ik wist: dit is mijn bestemming! Alleen jaagde ik het verkeerde doel na, daar kwam die onrust vandaan. Pas toen ik tot geloof kwam, vond ik echt rust en vrede in mezelf en in mijn omgeving. Ik ontdekte wat mijn bestemming was. En nu ‘wandel’ ik daar al een tijdlang in. Ik help jou graag om ook vanuit rust te ontdekken wat jouw kracht is.

Hand-in-hand - Verlangen naar een partner man vrouw

Verlangen naar een partner 

Voor de coaching wandel ik regelmatig met single vrouwen, zij zijn een specifieke doelgroep waar ik me op richt. Vanuit mijn eigen ervaring heb ik geleerd dat single zijn een spannende, kwetsbare periode in je leven kan zijn. Kort na mijn 30e verjaardag begon ik me af te vragen of er wel een ‘mr Right’ voor mij was. Het zou nog 11 jaar duren totdat ik de liefde van mijn leven zou ontmoeten. In deze tijd, die ik ‘in the meantime’ noem, heb ik allerlei fases, momenten, ups en downs gekend.

Ben jij single? Ik kan voor jou de persoon zijn die naast je wandelt in de fase waar jij zit. Ik help je je eigen kracht en waarde te zien, je eigenheid te accepteren en van daaruit klaar te staan voor het mooie en positieve dat de toekomst brengen mag. Een toekomst waarbij jij klaar bent om vanuit jouw kracht en schoonheid een relatie aan te gaan. Wie weet ontmoet jij eerder dan verwacht jouw levenspartner.

Meer weten?
Neem contact op

Spreekt dit je aan? Neem gerust contact op via het onderstaande formulier om de mogelijkheden te bespreken.