Coaching Event Main Banner met lachende mensen

Coaching & single events

Deelneemster Single Event tijdens workshop

Coaching & Single Events

ByIrmgard heeft de visie om regelmatig laagdrempelige activiteiten en kleinschalige events in samenwerking met verschillende ondernemers te organiseren voor christelijke singles en alleengaanden. Wandelcoaching kan onderdeel zijn een programma.

Met de singles events wil ByIrmgard meer erkenning en aandacht voor deze onderbelichte groep in de samenleving en binnen de verschillende kerkgemeenschappen.

Het idee is ontstaan na de coronaperiode. In deze periode hebben singles het niet makkelijk gehad. De maatschappelijk verstilling en verarming in ontmoeting was een uitdaging.

Hand-in-hand - Verlangen naar een partner man vrouw

Seen. Known. Loved.

De eerste van een reeks singles events, ‘Seen. Known. Loved.’ is in 2022 direct na de laatste Lockdown ontstaan: “We hebben lang genoeg binnen gezeten en online. Het is tijd voor iets nieuws, iets anders en vooral tijd voor de single vrouw!”

De single events en activiteiten komen op een sfeervolle, creatieve en inspirerende manier de christelijke single vrouwen tegemoet. De nadruk ligt op ontmoeting en bemoediging in een setting waar je wordt toegejuicht in de fase waar je in zit. Met deze missie zet ByIrmgard zich graag in voor de doelgroep die ze een warm hart toedraagt.

Impressie Single Event

Kennismaken met ByIrmgard om de mogelijkheden te ontdekken

“Being single sometimes feels like being on a moving train whose final destination is unknown. At the very least, enjoy your view and the intermediate stations. After all, you never know who you might meet along the way!”

Zullen we Kennismaken Irmgard bij zandweg

Co-creatie

Ben je ondernemer? Heb je interesse om samen op te trekken in een activiteit of event? Wil je vrijblijvend sparren en ideeën uitwisselen?

“Every woman is beautiful and deserves to be reminded every day of just that!”