“hoe mijn ervaringen een positieve ervaring zijn voor singles en werknemers.”

Laat je inspireren door ervaringen van singles en werknemers.

Door de jaren heen heb ik al heel wat inspirerende wandelcoaching sessies mogen organiseren in de natuur. En daar heb ik veel mooie reacties op gehad. Wie kan er beter vertellen over de meerwaarde van het wandelcoaching voor singles traject dan single vrouwen zelf.

Met wandelcoaching by Irmgard ben je op een ontdekkingsreis in de natuur. Je ontdekt de schoonheid van de natuur, maar ook de schoonheid binnen in jou. Connecting with nature while connecting within.

Zenaida

"Ik was wel nieuwsgierig geworden naar deze vorm van coaching. Tijdens onze wandeling stormde en regende het, eerlijk gezegd genoot ik ervan. Het geluid van de wind in de bomen, het woeste water van de Kralingse Plas. Heerlijk!  En ook de gesprekken tijdens de wandeling deden me goed. Het was fijn om mijn hart te delen over single zijn. Irmgard luisterde, dacht mee en hielp me echt verder. Al wandelend bad ze voor me en ze kreeg een beeld dat duidelijk maakte wat God wilde doen. Mocht je op zoek zijn naar een coach, of je nu single bent of niet, dan raad ik zeker Irmgard aan!” 

Sanne

Ze stemde de oefeningen af op mij op het moment. Niet een vooraf bedacht iets maar een naar het moment aangepast plan. Ze luisterde goed en vatte goed samen wat ik zei. Ook de rust die ze nam, de pauzes of het even stilstaan op een mooie plek. Dat ervaarde ik als erg prettig!

Jamy

Ik vind de wandelcoaching echt heel fijn en helpend. Irmgard bezit zoveel mooie eigenschappen en kwaliteiten waardoor ik mij heel erg op mijn gemak voelde en veel veiligheid in het gesprek biedt waardoor ik mijzelf kan zijn.

Je bent een topper!! Dank je wel voor je tijd, aandacht, liefde en betrokkenheid!

Alicja

Irmgard heeft mij goed geholpen bij het stilstaan en het inzien van hoeveel ik al bereikt heb en dat ik best trots op mezelf mag zijn.

Waar ben je het meest tevreden over wat de wandeling je opleverde?

Ik ben het meest tevreden over de gesprekken. De inzichten die ik heb mogen inzien tijdens de wandeling.

Dancy

“Ik vond het heel mooi dat ik tijdens het wandelen stil stond bij dingen waar ik normaal nooit bij stil zou staan. Zoals hoe kritisch ik naar mijzelf toe ben en dat dat niet altijd hoeft. Ik heb mooie kwaliteiten waar ik stil bij mag staan. Het wandelen brengt wel een ontspannen sfeer. Dit effect had ik niet per se verwacht."

~M.

"Ik was wel nieuwsgierig geworden naar deze vorm van coaching. Tijdens onze wandeling stormde en regende het, eerlijk gezegd genoot ik ervan. Het geluid van de wind in de bomen, het woeste water van de Kralingse Plas. Heerlijk!  En ook de gesprekken tijdens de wandeling deden me goed. Het was fijn om mijn hart te delen over single zijn. Irmgard luisterde, dacht mee en hielp me echt verder. Al wandelend bad ze voor me en ze kreeg een beeld dat duidelijk maakte wat God wilde doen. Mocht je op zoek zijn naar een coach, of je nu single bent of niet, dan raad ik zeker Irmgard aan!” 

~Sanne

Meer weten?
Neem contact op

Spreekt dit je aan? Neem gerust contact op via het onderstaande formulier om de mogelijkheden te bespreken.