Wandelcoaching voor werknemers - Werknemers in hun kracht

“Een medewerker die in zijn kracht staat, is goud waard.”

Coaching voor werknemers met vrouw achter tablet

Wandelcoaching voor werknemers

Jouw medewerkers zijn belangrijk, hun mentale gezondheid is dat ook! Daarom is het een goed idee om in hen te investeren. Of het nu om ziekteverzuim, loopbaanbegeleiding of voorbereiding voor de pensioentijd is: ByIrmgard biedt coachtrajecten aan waarmee je medewerker al wandelend orde op zaken stelt. De natuur werkt direct stressverlagend en de medewerker komt letterlijk en figuurlijk in beweging, op weg naar een duurzaam herstel.

Balans vinden tussen werk en privé is in deze tijd ontzettend belangrijk. En niet iedereen kan deze balans gemakkelijk vinden. Tijdens het wandelen heb ik regelmatig gesprekken met mensen die opgebrand aan het raken zijn. Soms is de oplossing alleen al een luisterend oor, soms is er meer nodig. Maar de eerste stap is erover praten. “Een medewerker die vaker wandelt in een natuurlijke omgeving is meer ontspannen en positief, vergroot zijn creativiteit en veerkracht.”

Teambuilding Wandelcoaching werknemers handen die samenwerken

Teambuilding

ByIrmgard is in te huren voor een workshop wandelcoaching. Dit kan onderdeel zijn van een teambuildingsdag, of een leuke manier om even los te komen van het werk in een drukke periode. Ook tijdens stressvolle proces- en bedrijfsveranderingen kan wandelen even verlichting geven. Het is mijn ervaring dat het openheid en betrokkenheid creëert, omdat collega’s elkaar op een andere manier leren kennen. Een mooie basis om een gezond team te ontwikkelen.

Duur workshop: 2,5 uur per groep

Groepsgrootte: maximaal 10 personen

Ter voorbereiding van de workshop ga ik met de teammanager of teamcoach in gesprek. Samen kijken we naar de behoeften van het team. Van daaruit formuleren we de gewenste resultaten. Vervolgens stel ik het programma op in een offerte op maat. Na goedkeuring hiervan maken we praktische afspraken, zoals de dag, tijd en het aantal groepssessies. Nadat de workshop(s) hebben plaatsgevonden, wordt de uitvoering middels een schriftelijke terugkoppeling aan de opdrachtgever gegeven.

Kennismaken met ByIrmgard om de mogelijkheden te ontdekken
Liever een voorstel op maat?

Aangezien elke organisatie andere behoeften heeft, is mijn aanbod op maat. Heb je interesse in wandelcoaching voor een medewerker of in een of meerdere workshops? Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek!

Waarom wandelen?

Wandelen in de natuur heeft een positieve invloed op je algehele gezondheid. “Een medewerker die vaker wandelt in een natuurlijke omgeving is meer ontspannen, positief en vergroot zijn creativiteit en veerkracht. Verschillende wetenschappelijke onderzoeken hebben dit uitgewezen. Zo geeft wandelen in de natuur je rust, helderheid in je hoofd, en het laat je stilstaan in het moment.

Ontdek mijn werkwijze en wat wandelcoaching kan doen voor jouw werknemers.

Meer weten?
Neem contact op

Spreekt dit je aan? Neem gerust contact op via het onderstaande formulier om de mogelijkheden te bespreken.