Blog 1

Herfstbladeren die vallen in het bos

Zullen we kennis maken?

Wanneer mijn vorm van coaching jou aanspreekt, je ervaart herkenning of een vertrouwd gevoel, nodig ik je uit om contact met mij op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

Meer blogs

                     Ervaringen

Met wandelcoaching by Irmgard ben je op een ontdekkingsreis in de natuur. Je ontdekt de schoonheid van de natuur, maar ook de schoonheid binnen in jou. Connecting with nature while connecting within.

Zenaida

"Ik was wel nieuwsgierig geworden naar deze vorm van coaching. Tijdens onze wandeling stormde en regende het, eerlijk gezegd genoot ik ervan. Het geluid van de wind in de bomen, het woeste water van de Kralingse Plas. Heerlijk!  En ook de gesprekken tijdens de wandeling deden me goed. Het was fijn om mijn hart te delen over single zijn. Irmgard luisterde, dacht mee en hielp me echt verder. Al wandelend bad ze voor me en ze kreeg een beeld dat duidelijk maakte wat God wilde doen. Mocht je op zoek zijn naar een coach, of je nu single bent of niet, dan raad ik zeker Irmgard aan!” 

Sanne

Ze stemde de oefeningen af op mij op het moment. Niet een vooraf bedacht iets maar een naar het moment aangepast plan. Ze luisterde goed en vatte goed samen wat ik zei. Ook de rust die ze nam, de pauzes of het even stilstaan op een mooie plek. Dat ervaarde ik als erg prettig!

Jamy

Meer weten?
Neem contact op

Spreekt dit je aan? Neem gerust contact op via het onderstaande formulier om de mogelijkheden te bespreken.